Acces Bars kezelés

Úgy érzed, elakadtál az életed valamely területén, bizonytalan vagy? Keresed az utadat? Túlhajszoltad magadat? Ellazulásra és feltöltődésre vágysz? Úgy érzed, mintha folyamatosan akadályokba ütköznél, miközben a céljaidért? Próbálsz mindent kontrollálni, csak nem megy? Fáradt és stresszes vagy?

Az Access Bars kezelés segítségével újra magadra találsz. Több energiád lesz, jobban alszol. Javul a hangulatod is. Csökken a fejfájásod. Lazábban, könnyedebben tudod kezelni a stresszes helyzeteket. Könnyedebben átülteted a gyakorlatba a terveidet.

Az Access Bars egy stresszkezelő, blokkoldó módszer. A Bars 32 pont a fejen, ezeket érintem meg a kezelés során. Közben kényelmesen fekszel egy masszázságyon, felöltözve és betakarva. A kezelés alatt kellemesen ellazulsz. Azáltal, hogy futtatom a barjaidat, el tudod engedni a korlátó hiedelmeidet, gondolataidat és érzelmeidet. Ilyenkor tisztulási folyamatok indulnak el a szervezetedben. Sokan utána arról számolnak be, hogy intenzívebben érzékelik a külvilágot. A Bars hozzájárul ahhoz, hogy változtatni tudj az életed bármely területén. Betegséget nem lehet ezzel a módszerrel gyógyítani. De könnyebb lesz, és boldogabb leszel. Azok az életterületek benne vannak a pontok nevében, amelyekre hat a kezelés: kreativitás, kapcsolatok teremtése, pénz, szexualitás, kommunikáció, béke és nyugalom, álmok stb.

Az Access Bars kezelés kb. 60 percig tart. A kezelőszoba Budapesten, a Városliget közelében van a Flow Stúdióban. (1078 Bp., Murányi utca 61.)

A kezelés ára 15 000 Ft.